Logitech Wireless KEYBOARD CRAFT

Kód: 920-008503
Neohodnotené
Značka: Logitech
€192 –28 %
craft
€192 –28 % €138 / ks €115 bez DPH €138 / 1 ks
Dostupnosť na dotaz
Môžeme doručiť do:
9.4.2024

Detailné informácie

Podrobný popis

Elegantní klávesnica s revolučným ovládacím kolieskom
Bezdrôtová klávesnica Logitech Craft ponúka špičkovú úroveň písania a vďaka univerzálnemu ovládaciemu koliesku vám umožní jedným dotykom nastaviť špecifické funkcie práve používané aplikácie. Klávesnica má klasické usporiadanie klávesov, disponuje tromi programovateľnými tlačidlami a multimediálnymi tlačidlami pre rýchle ovládanie hlasitosti, jasu a prehrávanie hudby. Jednotlivé klávesy sú podsvietené a majú stabilné stisk pre maximálne pohodlie pri dlhom písaní.
Kľúčové vlastnosti bezdrôtovej klávesnice Logitech Craft
Špičková úroveň písania
Elegantný dizajn v čiernej farbe
Stabilita a presnosť
Inteligentné podsvietenie klávesov
Efektívne ovládanie pomôcť univerzálneho ovládacieho kolieska
Bezdrôtové pripojenie pomocou Bluetooth alebo USB nano prijímača
Softvér Logitech Options pre nastavenie funkcií pre jednotlivé aplikácie
Kompatibilný s Windows aj MacOS
Elegancia v každom detaile
Logitech Craft zaujme elegantným plochým dizajnom v čiernom prevedení s hliníkovými prvkami. Klávesnica sa dobíja prostredníctvom USB-C kábla a pre zobrazenie úrovne nabitia je k dispozícii indikátor stavu batérie. Klávesnica prepojíte s vašim počítačom pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth, alebo priloženého USB nano prijímača.
Plynulé nastavenie funkcií
Kreatívne ovládacie koliesko sa prispôsobí práve používanej aplikácii a poskytne vám okamžitý prístup k špecifickým funkciám. Dotykové ovládanie umožní citlivé prepínanie funkcií a zmenu hodnôt napr. Pre nastavenie jasu, veľkosti písma či hrúbky čiary v grafickom programe. Korunka umožňuje plynulé otáčanie alebo presný krokový režim a tiež detekuje poklepanie pre vyvolanie vopred nastavené akcie.

Inteligentné podsvietenie kláves
Klávesnica Logitech Craft je vybavená snímačom priblíženia, ktorý detekuje prítomnosť vašich rukách a podsvieti klávesnicu v okamihu priblíženia prstov. Po oddialenie rúk je podsvietenie klávesov vypnuté, čím dochádza k šetreniu batérie. Jas podsvietenia sa automaticky prispôsobuje meniacim sa svetelným podmienkam alebo možno úroveň svetla nastaviť ručne.
Vysoká stabilita a presnosť
Zvýšená stabilita klávesov so zníženou hlučnosťou optimalizuje odozvu, vďaka čomu každý stisk ucítite, avšak nebudete počuť. Na každú z klávesov bol nanesený matný poťah, ktorý umožňuje vašim prstom bez námahy prechádzať po povrchu. Guľový profil kláves bol stvorený pre presnosť a vďaka prvkom pre navádzanie prstov sa budete na klávesnici ľahko orientovať aj poslepiačky.

Dodatočné parametre

Kategória: klávesnice
Záruka: 24 mesiacov
Hmotnosť: 0.5 kg
Typ klávesnice: bezdrôtová

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: